Ingen reklam tack!


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

haha! jag får massor av sånt.

varför vill folk ens ha massa tillfälliga besök på sin blogg. de besökare man uppskattar är väl ändå stammisarna som kikar in regelbundet och gillar bloggen på riktigt.

2008-06-15 @ 16:12:02
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Tumadre: Jag håller helt med dig! Det känns så himla onödigt, dock tror jag att du kan stoltsera med lite fler stammisar än mig. ;)

2008-06-17 @ 19:31:15
URL: http://drelly.blogg.se/
Postat av: Linda m. 4 barn

äsch såna bagataller retar inte jag mig på...bara att ignorera.

Hade inte alla "förbiklickare" kommit in på era sidor så hade ni bara haft hälften av besöksantalet. Och Tumadre hade nog inte vunnit resetävlingen heller...



Jag bryr mig inte, alla som vill får klicka in till mig. Och vill jag inte klicka in till dem så gör jag heller inte det.

2008-06-17 @ 20:43:45
URL: http://Lillith76.bloggagratis.se
Postat av: Ellinor

Linda m. fyra barn: Som jag hoppas du förstår måste du läsa alla mina inlägg med en nypa salt. Jag är sällan seriös i mina inlägg och är inte ute efter att på något sätt starta en debatt. Denna "bagatell" är självklart inget som håller mig sömnslös om nätterna däremot tycker jag att kommentarer som dessa är irriterande, men samtidigt så töntiga att de är värda att uppmärksammas. Tack för att du tog dig tid att läsa min blogg och lämna en mer innehållsrik kommentar än dem jag just trackat ner på.



MVH

Drelly

2008-06-17 @ 21:12:42
URL: http://drelly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!